Zoeken naar alles zonder kan

Uw zoekactie voor alles zonder kan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Kenneth 31 jaar Antwerpen - Merksem
Nieuw
Ben een hetero man van 31 en fantaseer om is gepijpt te worden door een andere man. Wie kan vanavond nog komen.  
gisteren
Gebruiksslet 54 jaar Antwerpen - Vosselaar
Liefst oudere man, Trav/CD/Lingeriedrager mij kan gebruiken
Welke dominante man, lingeriedrager, trav of cd wil bediend en verwent worden? Dan ben ik er helemaal voor u. Ik lever me graag helemaal over aan uw grillen en wensen. Veel is bespreekbaar. Ben zelf heel verzorgd en weinig behaard. Intiem geschoren en maagd. Pijpmond moet getraind worden, en kont dient langzaam ontmaagd te worden. 55, 175,78, 16x4. Veel is bespreekbaar. No fake. Kan niet ontvangen, alleen verplaatsen.  
Strak kontje 42 jaar Antwerpen - Wijnegem
Ik Zoek een oudere top
Ik zoek een oudere man die kan ontvangen regio antwerpen en die ook een vaste sex vriend wil. Jij liefst top 65+ en groot geschapen en onbesneden maar andere mogen ook reageren. Liefst voor regelmatig voor een vaste sex relatie. Ik ga vlot uit de kleren en laat mij graag betasten. Ik pijp graag en wil ook geneukt worden maar wel enkel safe.  

Ik Zoek een oudere top
Patsy 59 jaar Limburg - HASSELT
Patsy zoekt vaste sex vriend.
Ben 60 186 105 bi 15x4 op zoek naar een vaste sex vriend, om bij regelmaat samen te genieten van heerlijke sex. Waarbij alles mag en niets moet. Ben openminded en sta voor heel veel open. Gewoon heerlijk genieten van elkaar. Dit met wederzijds respect en vooral liefdevol. Discretie gevraagd en geboden. Wie hier zichzelf in kan vinden mag me een mail sturen. Ik zal deze met liefde beantwoorden.  

Patsy zoekt vaste sex vriend.
gisteren
Scenario's 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
De scenario's die ik zoek vanavond of ...
Scenario 1 welke man, mannen,trav wil zich afrukken net voor mijn gezicht terwijl ik aan zijn ballen of kontje lik en spuit mijn gezicht vol . Scenario 2 .welke klein geschapen man wil mij eens outdoor of cardate mondneuken en in mijn mond spuiten? Scenario 3 wie mag ik eens lekker stevig mondneuken met mijn 15cm pikje? Scenario 4 aan wie zijn ongewassen pik of kontje mag ik eens komen ruiken en proeven Scenario 5 wie wil mij dwingen zijn kont diep te rimmen met geile praat erbij. Of heb jezelf een geil scenario? Plassex kan ook altijd Zoek man of meerdere mannen en geile trav of sissy ook altijd welkom . Kan NIET ontvangen op dit moment  
gisteren
tom 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Amandsberg
leuke gast met lekkere paal
hallo zoek een leuke gast met lekkere grote lul om elkaar te pijpen en te genieten, min 18cm 40-45j, niet behaard, discreet, kan ontvangen sportief en leuk in omgang, Ben 187 89 en 17X6, benieuwd wie reageert  
gisteren
Bert 29 jaar Limburg - Sint-Truiden
Ontvangt top in mijn gezellig appartement
Hetero jonge kerel die soms een man lekker vindt, zoekt top voor nu. Ben verzorgd , knap, meter 86 . 90kg , getrimd en kort bruin haar.. ik hou ik er eens van elkaar te pijpen en genomen te worden. Wie komt nu? Sta voor bijna alles open. Laat maar horen wat je graag hebt. Me neuken kan zonder condoom indien verzorgd en soa vrij.  
gisteren
Timo 32 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Vroege vogel voor morgen
Hallo! Is er iemand die morgenochtend (16 mei) vrij is tussen 8 en 9 voor een heerlijke pijpdate? Ik kan verplaatsen en ontvangen. Stel je voor, waar en wanneer je kan en hopelijk tot morgen.  
gisteren
Youri 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Anaal
Wie wil er vanavond zonder voorspel zachtjes zijn pik in gaatje steken en me traag nemen en volspuiten.... als je 2 keer kan wil ik je ook klaarpijpen en laten komen in mn mond en dan in mn kontje...  
gisteren
bij wie mag ik 67 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
wie kan ontvangen
zestiger voor jonger die kan ontvangen omg kortrijk menen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10